25.06.2022
Мариновані солоні кавуни на зиму. Виходить ароматний та соковитий

Мариновані солоні кавуни на зиму. Виходить ароматний та соковитий

Мариновані солоні кавуни дуже сподобаються всій родині та гостям. Рецепт приготування дуже простий. Така закуска виходить надзвичайно ароматна, соковита й має легкий винний присмак.

Складові:

  • Кавун 2,5 кг.;
  • Морська сіль 1 ст. л.;
  • Цукор пісок 2 ст. л.;
  • Вода 1 л.


Спосіб приготування:

  1. Ретельно помийте та поріжте невеликими шматками кавун.
  2. Налийте в каструлю очищену воду кімнатної температури й додайте туди цукор та сіль.
  3. Перекладіть кавун в приготований розсіл й притисніть тарілкою, щоб ягода була повність в рідині.
  4. Залиште маринуватися на 3 доби при кімнатній температурі, а потім переставте в прохолодне місце.
  5. Слідкуйте, щоб не утворювалася цвіль.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.